Игрални филми

  • Престаряла богата леля предлага на своя племенник - сирак, 35 годишен ерген, следния облог - ако той, Чакалов, успее да покори сърцата на 14 жени и лелята види с очите си тези 14 целувки, то тя ще му остави огромно наследство. Чакалов е принуден да приеме предложението на старата и тръгва по пътя на прелъстителя. Но той не е такъв по природа, затова изпада в безброй смешни и неловки ситуации с абсурдни развръзки. Безкрайната любов на Чакалов - не към лекото съществуване, а към книгите и техния свят - го води из дебрите на побъркания живот около него.
  • Красивата Ани е прикована в инвалидна количка след тежка катастрофа. Всяка нощ тя разговаря с радиожурналиста Радо. Той я използва в предаването си, но не иска да свърже живота си с нейния, въпреки, че тя го обича. Става чудо - мъчително и трудно Ани прохожда. Но прохождането я отвежда в един свят на духовни инвалиди.
  • Две софийски училища, поместени в обща сграда, водят кървава вражда. Алекс и приятелите му възприемат битките с елитната гимназия като социален бунт, а Стефан, учителят по литература, се опитва да покаже на момчетата и друго възможно решение... Но дали те са готови да му се доверят?
ONLINE EXCHANGE
Български